App voorkeuren aanpassen

De app biedt diverse configuratieopties. Hier volgt een overzicht van de instellingen:

Adresvalidatie - Algemene Instellingen

Dit zijn de basisinstellingen voor adresvalidatie.

Validatie- en Correctiemethode

Deze instelling bepaalt hoe adressen worden gevalideerd en gecorrigeerd.

Correctie op Straatnaam en Huisnummer: Selecteer deze optie om adressen te valideren en corrigeren op basis van straatnaam en huisnummer. Dit wordt aanbevolen wanneer postcodes vaak incorrect zijn.

Correctie op Postcode en Huisnummer: Kies deze optie om adressen te valideren en corrigeren met de postcode en huisnummer. Dit is de beste keuze als straat- of plaatsnamen vaak foutief zijn.

Correctie op Postcode en Huisnummer, daarna op Straatnaam en huisnummer: Kies deze optie om adressen te valideren op basis van beide methoden.

Correctie op Straatnaam en huisnummer, daarna op Postcode en Huisnummer: ies deze optie om adressen te valideren op basis van beide methoden.

Adresvalidatie - Bezorgadres

Hier vindt u de instellingen voor het valideren en corrigeren van bezorgadressen.

Automatische validatie van verzendadressen voor nieuwe bestellingen

Schakel deze optie in om verzendadressen automatisch te valideren. Verzendadressen binnen Nederland worden direct na het plaatsen van een nieuwe bestelling binnen enkele seconden gevalideerd.

Automatische correctie van ongeldige verzendadressen voor nieuwe bestellingen

Schakel deze optie in om ongeldige verzendadressen automatisch te corrigeren. Verzendadressen binnen Nederland worden direct na het plaatsen van een nieuwe bestelling binnen enkele seconden gecorrigeerd.

Adresvalidatie - Factuuradres

Hier vindt u de instellingen voor het valideren van factuuradressen.

Automatische validatie van factuuradressen voor nieuwe bestellingen

Schakel deze optie in om factuuradressen automatisch te valideren. Factuuradressen binnen Nederland worden direct na het plaatsen van een nieuwe bestelling binnen enkele seconden gevalideerd.